Algemene voorwaarden

Betalingen
Voor zover niet anders is overeengekomen, dient de consument de betaling uit te voeren alvorens de bestelling verzonden wordt.

Facturen
Betaling vindt plaats door middel van overmaking op een door Timmy's Design aangewezen bankrekening binnen 30 dagen na de factuurdatum, tenzij anders is overeengekomen.

Privacy
Voor het afhandelen van de bestellingen en betalingen op onze website maken wij gebruik van uw naam en adresgegevens. Timmy’s heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Klachten
Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent over uw product, dient u binnen 14 dagen na uw bestelling contact op te nemen via het contactformulier. 

Retourbeleid

Als klant van Timmy’s sokken heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit geldt voor al onze producten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd dienen te worden. Om aanspraak te maken op het herroepingsrecht dient onderstaand formulier ingevuld te worden. Hierna nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Vergoeding
Timmy’s zal bij een goedkeuring van retournering het volledige bedrag van uw bestelling vergoeden. Dit is exclusief de verzendkosten van uw bestelling en de verzendkosten van het retour.