Even voorstellen..

Zo, daar zijn ze dan! Timmy’s Rotterdamse sokken. Maar wie zitten er eigenlijk achter deze Rotterdamse sokken? We vroegen het de mannen zelf; Rick Coenen en Tim Schoonheijm. Rotterdammers, opgegroeid in Rotterdam-zuid. Als jongetjes begonnen op het voetbalveld bij DRL, groot geworden in de kroegen van de stad en uiteindelijk samen dromen najagen in de vorm van Rotterdamse sokken.

Waarom Rotterdamse sokken?

Tim: Waarom niet?! Nee, geintje natuurlijk. Ik heb een aantal jaar geleden een paar kleurrijke sokken in mijn schoen gekregen rond 5 december. Leuk! Dacht ik. Maar hoe gaaf zou het zijn om in Rotterdamse sokken te kunnen lopen? Mijn zoektocht leverde helaas niets op. Het idee was geboren. 

En toen?

Tim: Toen dacht ik, laat ik ze zelf gaan maken. Met dit idee heb ik veel te lang rondgelopen. Begin dit jaar op een reis door Nieuw-Zeeland, India en Myanmar dacht ik, als ik terugkom, ga ik sokken maken. 

Maar, jullie doen dit samen, hoe kom jij bij Timmy’s terecht, Rick?

Rick: Tim en ik zijn al langer vrienden. Ik wist dat hij dit aan het opzetten was. Op een avond bij Tim thuis begon hij over verschillende ontwerpen en liet wat samples zien. De rest van de avond hebben we het over sokken gehad, mooi toch? Mijn enthousiasme sloeg over op Tim en was het eigenlijk heel logisch dat we samen verder zijn gegaan. Zodoende zitten we nu met een berg Rotterdamse sokken. We willen Rotterdam kennis laten maken met onze Rotterdamse sokken, en nog voor de kerst nieuwe designs presenteren. 

Hoe nu verder?

Rick: Verkopen! Haha. We hopen dat ons enthousiasme overslaat op de mensen in Rotterdam.  Ideeën genoeg en we kunnen niet wachten om onze sokken aan de man te brengen. 

Waarom moet elke Rotterdammer een paar (of twee) Timmy's in zijn of haar kast hebben?

Tim: Wij denken net wat anders te kunnen aanbieden. Toffe, unieke en sportieve designs. Wij zijn trotse Rotterdammers die dit ook graag uitdragen. Deze sokken zijn gemaakt voor hen die deze behoefte ook hebben. Het is heel simpel: Sokken! Door Rotterdammers, voor Rotterdammers.