Even voorstellen.. 

Rick en Tim hier, aangenaam! Rick staat voor de klas, Tim verkoopt vlaggen. Vroeger kon je ons dag in dag uit vinden bij voetbalvereniging DRL. Later maakten we tijdens onze studies samen bioscoopzalen schoon in Pathé De Kuip. Nu verkopen we samen Rotterdamse sokken. Mooi hoe het kan lopen. 

 

Om heel eerlijk te zijn, hadden wij nooit gedacht sokken te gaan verkopen. Toen we op een dag online op zoek waren naar leuke Rotterdamse sokken, kwamen we tot de conclusie dat er héél weinig aanbod was. Het idee om zelf Rotterdamse sokken te gaan maken, was geboren. 

 

We hebben die kans met beide handen aangegrepen en hebben ons volledig in het sokken avontuur gestort. Na een eerste periode waarin we de Willem en Rotterdammer op de markt hebben gebracht, hebben we besloten door te pakken. Het resultaat vind je in de webshop met nieuwe ontwerpen als de Kubus en Maas, maar ook de Willem Limited Edition die in beperkte oplage verkrijgbaar is in het zwart-rood. 

 

Naast de verkoop van onze eigen nieuwe designs, zoeken we continu naar leuke samenwerkingen met andere Rotterdamse partijen. Zo maken we sokken op maat of leveren grote partijen van onze eigen sokken aan Rotterdamse bedrijven. Op zoek naar een samenwerking? Laat het ons zeker weten!

 

Mocht je na het lezen van dit verhaal of het zien van onze website/ontwerpen vragen of leuke ideeën hebben, schroom dan zeker niet om ons dat te laten weten via Instagram of de contactpagina op deze website.